Belastingadvies
Het portaal voor belastingadvies in Limburg

   
 


 

  MENU

Belastingadvies Limburg

Home Contact  
 
Belastingadvies Groningen
Belastingadvies Friesland
Belastingadvies Drenthe
Belastingadvies Overijssel
Belastingadvies Gelderland
Belastingadvies Flevoland
Belastingadvies Noord Holland
Belastingadvies Zuid Holland
Belastingadvies Utrecht
Belastingadvies Zeeland
Belastingadvies Noord Brabant
Belastingadvies Limburg
 
Belastingadvies linkpartners
 
 
Adverteer op Belastingadvies Overzicht
   
Amkreutz & Donners Belastingadviseurs  

Amkreutz & Donners Belastingadviseurs b.v. levert fiscaal en onafhankelijk advies op het terrein van onder meer vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, taxplanning en pensioen- en vermogensopbouw. Haar cliŽntŤle bestaat uit particulieren en ondernemers in de MKB-sector. Een speciale plaats is ingeruimd voor de belangenbehartiging van vrije beroepsbeoefenaren, werkzaam in met name de gezondheidszorg.

Amkreutz & Donners Belastingadviseurs richt zich primair op de ondernemer in de MKB-sector, de zelfstandige beroepsbeoefenaar en op de (vermogende) particulier. Het grootste deel van de cliŽnten komt uit het gebied dat bekend staat als de Euregio.

Voorts hebben een aantal kleinere accountants- en administratiekantoren de weg naar onze vestiging gevonden. Vaak beschikken deze kantoren niet over een eigen belastingadviseur. Zij hebben daarentegen wel duidelijk behoefte aan een "partner" in fiscale zaken. Door onze tussenkomst kunnen zij een completer produkt aanbieden aan hun cliŽnten met behoud van optimale flexibiliteit; zij zien zich niet geconfronteerd met de problemen en hoge kosten die gemoeid zijn met de opbouw van een eigen fiscale afdeling (loonkosten, bibliotheek, kantoorruimte, secretarieel apparaat).

 

   

Accountantskantoor Frenzel & Weijers bestaat uit een team van goed opgeleide vakmensen. Accountants (certificerend) en Belastingadviseurs. Geschoold maar geen kamergeleerden. Wij spreken uw taal (de taal van de ondernemer) en vertellen helder en zonder poespas waar het op staat.

Ons dienstenpakket omvat administratieve dienstverlening en financiŽle, bedrijfseconomische, fiscale en branchespecifieke advisering voor het MKB.

Zakelijke vragen kunt u bij ons kwijt, maar ook persoonlijke zaken zoals erfrecht, huwelijksgoederenrecht en schenkingen kunt u met ons bespreken.

Fiscale advisering
De belastingadviseur, een vak apart.
Fiscale zaken doe je er niet even bij. Wie denkt geld te besparen door zelf zijn fiscale zaken te regelen spekt vaak alleen de staatskas.

Als ondernemer kun je eenvoudig weg niet op de hoogte zijn van alle fiscale ins en outs. Anticiperen op politieke ontwikkelingen die zijn weerslag vinden in de fiscale wetgeving is al bijna een dagtaak.

Uw strategie bekijken wij door de fiscale bril. Nu fiscaal handelen betekent immers in de toekomst geld (be)sparen. Is uw ondernemingsvorm bijvoorbeeld nog wel de meest voordelige?

In de naam van ons kantoor staat Belastingadviseurs prominent genoemd. En met reden. Federatie-Belastingadviseurs hebben bij ons een dagtaak om er uit te halen wat er in zit. Maar wel met oog voor de economische realiteit, met heldere adviezen, zodat u zelf kunt beslissen op basis van feiten.

 

Killaars Steeghs Groep  

Op deze site willen wij u een indruk geven van onze organisatie en ons dienstenpakket.

Onze vakgebieden zijn divers en zeer dynamisch. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor diensten op het gebied van accountancy, fiscaaljuridische zaken en administratieve ondersteuning. Daarnaast adviseren wij u graag op het gebied van organisatie-, subsidie- en personeelsvraagstukken.

Diensten:

- Accountancy
- Bedrijfseconomische en managementconsultancy
- Fiscale en juridische dienstverlening
- Administratieve Diensten
- Personeelsdiensten

 

BM-Advisering  
BM-Advisering is een sinds jaren gevestigde accountancy en adviesorganisatie met een allround dienstenpakket voor zowel agrarische ondernemers, ondernemers in het midden en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren en particulieren.

Ons team van medewerkers maakt het kantoor tot een specialist op het gebied van totaaladvisering, van accountancy, bedrijfskundige advisering, fiscale advisering tot loonservice.

Door de aanwezige vakkennis en jarenlange ervaring heeft het kantoor een zeer goede naam opgebouwd bij ondernemend Limburg. Binnen het kantoor zijn collega’s werkzaam die zijn aangesloten bij het College van Belastingadviseurs en bij de Nederlandse Organisatie van Accountants-administratieconsulenten. Samen met de overige collega's vormen zij het team dat graag voor u als client wil werken.

 

   

Belastingadvies Overzicht  

 Het portaal voor belastingkantoren in Limburg